Healing

Je bent hier:: Home / Healing

icoon healing 3

Healing.

De dagelijkse druk,  gerommel met voeding, communicatiemiddelen, sociale media, werkdruk, toekomstbeeld etc, van de hedendaagse maatschappij  waaraan wij als mens voortdurend worden blootgesteld leiden bij velen tot verontreiniging van het lichaam en geest. De gevolgen kunnen een enorme impact hebben op de gemoedstoestand en de  verstoring van balans van lichaam en geest.
Denk aan depressies, conflictsituaties, stress, pijnen.

Vaak is het, door het zelf genezend vermogen, mogelijk om uit deze situaties te komen en de balans weer op orde te krijgen. Het hoeft niet moeilijk te zijn. Zoeken en vinden van ontspanning in elke vorm geeft de rust terug. Echter, soms wil de balans zich niet hervinden. Oplossingen worden gezocht in het nemen van medicijnen, zich terugtrekken en opsluiten in huis, continue nadenken over de eigen vervelende situatie. Kortom, het probleem zal alleen maar erger worden.

Wat kan de healer doen ?
Een healer zal goed luisteren naar de situatie waarin iemand zich bevindt. Tegelijk zal de healer een begin maken om de blokkades van emotionele en fysieke klachten te doorbreken en de balans te herstellen.
Praten, het doen van oefeningen, healingtechnieken en de activatie van het zelf genezend vermogen, moet als uiteindelijk resultaat leiden naar een gezonde toestand van lichaam en geest.

Soorten Healing
  • Aziatische healing

  • Healing door ademhalingstechniek